- Menu 4-gangen
Klasse I
Scampi's in roomsaus
Agnes Sorell Kalfsoesters beurre-maître hotel met groentenkrans
Peche Melba
Klasse II
Krabcocktail Tomatenvelouté
Eendenborstfilet met peren en bosbessen en champignons Poire Hélène
Klasse III
Koninginnenhapje
Lentesoep
Rosbeauf en gebraad met groentenkrans
Coupe advokaat
- Menu 6-gangen
Klasse I
Noorse visschotel Champignoncrème
Normandisch tongrollen
Sorbet
Filet Pur met asperges
Dessertenvariaties
Klasse II
Garnaalcocktail Broccolicrème
Verse zalmmoot in dillesaus
Sorbet
Varkenshaasje chasseur
Fruitbeker met slagroom
Klasse III
Gegratineerde visschelp
Tomaten-groentensoep Forel à la meunière
Sorbet
Kalkoenborstfilet met champignonsaus en witloof
Bavarois van aardbeien
Pagina drukken
|
|