- I
Kalfsoesters-beurre maïtre hotel met groentenkrans
Kalfsmedaillons met groentenkrans
of met champignonsaus en asperges
Kalfsbiefstukje met romige wijnsaus
Kalfsgebraad met koninginnengroenten
Filet pur met groentenkrans
Filet pur archiduc
Filet pur met asperges
Seizoen
Hinderugfilet (met peren en bosbessen en champignons)
Fazantenborstfilet
Gemarineerd wild zwijn
Wild zwijnkoteletje
Hazerugfilet met bospaddestoelen
Struisvogelfilet of medaillons met garnituur naar keuze
- II
Varkenshaasje met peren en bosbessen en champignons
Varkenshaasje met groentenkrans
Varkenshaasje met champignonsaus en witloof of flagolettes
Kalfsblanquette Ragoût van wild konijn in rode wijn
Hawaiaans kalkoenrolletje
Gevulde kalkoenrolletjes in limoenjus met witloof Filet mignon provençale of groentenkrans Chateaubriand provençale of groentenkrans
Tournedos Archeduc
Tournedos met asperges
Ossobuco alla Milanese met broccoli
Eendeborstfilet chasseur (met peren en bosbessen en champignons)
Eendefilet met rode wijnsaus Parelhoenfilet met perzikkensaus
Medaillons van kangoeroe op jagerswijze
Konijnenboutje op vlaamse wijze
Filet van konijnenrug met champignons
- III
Rosbeauf en gebraad met groentenkrans
Prince d'Orloff met witloof
Kalkoenborstfilet chasseur
Kalkoenborstfilet met groentenkrans
Kalkoenborstfilet met champignons en witloof
Kalkoen op Portugese wijze
Kippeborstfilet met ananas en currysaus
Boeuf bourguignon (gestoofd rundsvlees in rode wijnsaus)
Gevulde varkensrolletjes (spinazie)
Pagina drukken
|
|