|
||
I Gestoofd rundsvlees in rode wijn Rundergoulasch Rundertong in madeirasaus Prince d'Orloff met groenten naar keuze Vol au Vent Waterzooi met kip Kalfsblanquette Kippeborstfilets met ananas en currysaus Konijnboutjes op Vlaamse wijze Kalkoen op Portugese wijze Varkens- of kalkoenbrochette Witloofrolletjes met hesp in kaassaus (seizoen) Tournedos van kangoeroe Florentijnse visschotel Tilapiafilets met kruidensausje Tongscharrolletjes in garnaalsausje Zeepaling in Dillesaus II Sole Normende Scampi's in roomsaus Paling in 't groen Verse zalmmoot in garnaalsaus Zalmfilet met dillesaus Medaillons van hertkalf (seizoen) Tournedos van wildzwijn (seizoen) Hazerugfilet met bospaddestoelen (seizoen)
Tomatenroom Kipperoom Aspergecrème Tomaat - Pompoen suprème Champignoncrème Broccolicrème Tomaten - groentensoep Kervelsoep Kippen - groentensoep Lentesoep Ajuinsoep met kaas Pagina drukken |